čtvrtek 10. července 2008

Jak pokračuje focení?

Za chvíli bude polovina července a mě už bude zbývat jen 15 dní na dokončení fotek pro knížku o Kadani. Každý víkend dopoledne tedy vyrážím na lov. Počasí se proti mě spiklo a přes víkend se mračí, nebo nejsou vůbec žádné mraky. Ty nejlepší jsou pak přes týden, kdy nemám na focení čas:) Ale tak to bývá vždycky. Dnes mi přijde nový foťák, protože potřebuji ještě jedno tělo na cestu do JARu. Možná tím zrychlím i focení Kadaně, protože nebudu muset pořád dokola měnit obejktivy a zdržovat se... Kdybyste znali nějaký zajímavý pohled na některou z kadaňských památek, tak se klidně nechám inspirovat. Najít pohled, který ještě nikde nebyl vidět je totiž hodně težké:)

4 Comments:

Anonymous Anonymní said...

No a co třeba noční Kadaň? Ta je přece taky krásná...a na mracích víceméně nezávislá ;-)

čtvrtek, 10 července, 2008  
Blogger František Červený said...

Ahoj;) Také o tom přemýšlím:) Musím ale najít dobré místo a musí přestat foukat ten vítr, protože to chce dlouhé časy a přestože mám těžký stativ, tak se bojím záchvěvů větru:) Zkusím a dám vědět;)

čtvrtek, 10 července, 2008  
Anonymous Anonymní said...

Nocni Kadan z Uhoste je krasna. A vypada, kvuli elektrerenskym kominum opodal, jako parnik. Ale to uz je asi ohrany. I kdyz ja si nocni vyslap na Uhost a pak ten pohled nikdy nenecham ujit...
Abee

čtvrtek, 10 července, 2008  
Blogger František Červený said...

To je dobrý nápad.Bude to chtít ale hodně jasnou noc bez oparu a vlnění vzduchu... tedy trošku chladnější:) Zkusím to:)

čtvrtek, 10 července, 2008  

Okomentovat

<< Home