neděle 10. února 2008

Na "Řípě"

Dnes jsme se s Janičkou vypravili na výlet na naší nejslavnější horu - Říp. Počasí nám přálo a hned pod samotnou horou jsme zjistili, že stejný nápad dostalo dalších x stovek lidí. Dělám dlouhé kroky a Janička už si zvykla na neustálý běh po mém boku a protože toho dost nachodím ve členitějším terénu, tak jsem se cestou nahoru ani tolik nezadýchal, přestože jsme mezi ostatními působili asi jako pendolino v souboji s parními lokomotivami:) Oběhli jsme si rotundu, koupili si vařenou kukuřici a bramboráky a hurá zpátky. U stánku s občerstvením se mi líbila hláška slečny za námi - "Ahoj, jsme na Řípě...." a cestou dolů nás zase zabavil výletní kroužek dvou tatínků. Každý z nich tlačil kočárek a kolem ještě pobíhali další tři malí kluci, kteří po všem skákali, házeli klacky a kameny a pořád někam utíkali. Mamky si asi vyrazily na kafčo a svoje drahé polovičky s dětmi vyhnaly, aby se klucí unavili a byl od nich pokoj:)
Na startovní čáře... lidé v dálce budou brzy předběhnuti

Informační cedule na vrcholu... tu spodní jsem nefotil, protože cestou nahoru se u ní zastavovalo mic lidí a cestou dolů se do ní trefoval kameny a klacky jeden z chlapců zmiňovaného výletního kroužku

Rotunda

Zase ta rotunda, ale v popředí si všimněte toho frajera:)))) Krásný mladý kluk je hlavním motivem snímku, rotunda se na snímek jen připletla:))) Fotograf se bohužel velice málo soustředil na kompozici snímku a proto hlavní motiv zaniká:)

1 Comments:

Anonymous Anonymní said...

Fotograf se nemohl soustředit, protože ho "frajer" stále buzeroval, jak to má vyfotit :oD nezamlčuj

neděle, 10 února, 2008  

Okomentovat

<< Home