středa 31. května 2006

Kryl Live

V každém internetovém obchůdku s CD, stejně jako u většiny obchodů s muzikou, je možné zíkat nové "cédéčko" Karla Kryla s názvem "LIVE!". Na tomto albu najdeme 41 písní z živých vystoupení tohoto interpreta po jeho návratu do rodné země. Vzhledem k tomu, že je Karel Kryl považován za doposud nejlepšího zástupce "inteligentního" písničkářství u nás a jeho texty, skrývající v sobě jasné odkazy na politické ale i historické události, sklízejí obdiv u mnoha současných textařů, je koupě tohoto nosiče zřejmě dobrým tahem. A rozhodně nás nemůže odradit cena, která se pohybuje v případě tohoto 2CD dle nabídky jednotlivých obchodů v rozmezí 250 - 299 Kč. Jsem zvědavý na kvalitu záznamů.

2 Comments:

Anonymous Anonymní said...

Na Karla Kryla už lze dvanáct let pouze vzpomínat. Setkáme se s ním pouze prostřednictvím jeho nesmrtelných textů a písní z nahrávek apod. ČerF-íku dovol malou pozvánku nejen pro sebe samotného, ale pro všechny návštěvníky Tvého blogu: Pokud nepohrdnete společností Karlova bratra Jana, básníka a písničkáře, přijďte ve čtvrtek 8.června 2006 od 17 hodin do refektáře Františkánského kláštera v Kadani na koncert. K dostání budou i CD, MC a knihy JK. Vstupné 20 Kč.

pátek, 02 června, 2006  
Blogger František Červený said...

Budu se snazit prijit,na jeho koncerte uz jsem byl i kdyz tu byl naposledy a kdyz clovek zavre oci a posloucha,tak je to hlasove velice verna kopie Karla. Tim bych ho nechtel nejak snizovat a delat z nej jen kopii. I jeho vlastni texty a pisnicky maji neco do sebe.

neděle, 04 června, 2006  

Okomentovat

<< Home