úterý 25. prosince 2007

Kuchařské umění:)

Včera jsem si k Vánocům koupil parní hrnec, protože se rád živím zdravě a tohle je možnost, jak se odprostit od všech těch tuků na smažení. Dneska jsem se tedy rozhodl, že si udělám něco k snědku a hrnec otestuji. Koupil jsem filety z mořského okouna, zeleninu a hurá na to. Celé vaření mě překvapilo. Stačilo 3 minuty na přípravu, tedy naskládání ingredienci do misek a nalití vody do spodní nádržky. Pak stačilo jen otočit knoflíkem a zbytek je na hrnci. A výsledek? Úžasnost. Ryby i zelenina krasně uvařené v páře. Ryby nevysušené a nerozpadlé, zelenina měkká a nerozvařená... Vařím rád, i když se k tomu přes týden prakticky nedostávám... tohle je ale zlom! Asi mě to začne bavit:))))

0 Comments:

Okomentovat

<< Home