neděle 22. července 2007

Vysmáté léto - 12:30 - David Spilka

Omlouvám se všem příznivcům, ale tohle byla nejhorší část Vysmátého léta. Vydržel jsem celé dvě písničky a to jen proto, že jsem pozoroval Terezu Najdekrovou, která po boku Davidova otce zpívala jako doprovod schovaná skoro až vzadu za aparaturou. Tenhle druh metalu podle mého názoru pro rockfest trochu silným kafem. Nebyl jsem ani příliš nadšený výkonem zpěváka...

3 Comments:

Anonymous Anonymní said...

Podívej příteli, názor jednoho člověka není hned názorem celého světa.Zvlášť když máš tak narcistický stránky jen o sobě o tom co děláš či co.Jak kdyby si byl hvězda a ty co se snaží a vyvíjejí svou působnost snaživostí rád kritizuješ.Kdo chce psa bít vždy najde si hůl.Však počkej kde budou kluci za pár let.Ty budeš kde?pořád na těchto stránkách?Nekrytyzuj to čemu nerozumíš, mohlo by se to někomu s fandů nelíbyt a jelikoš tu tak krásně na sebe upozorňuješ, nemuselo by se to líbit pak ani tobě....Fans James D.S.

pátek, 11 července, 2008  
Blogger František Červený said...

Asis to ještě nepochopil, takže ti to trošku objasním - tohle je blog - je to o vlastních názorech a sebeprezentaci. Nikdo tě nenutí to číst a už vůbec ne sdílet stejný názor;) Měj se:)))

úterý, 06 ledna, 2009  
Anonymous Anonymní said...

Pokud veřejně prezentuješ své hloupé a nevkusné názory, pak se ti může stát, že se ocitneš u soudu a to hned z několika důvodů. Pomluvy, poškození jména a taky ušlý zisk. Máš na to? Možná budeš muset.

sobota, 28 února, 2009  

Okomentovat

<< Home